Minőség a magánorvoslásban

EgészségHálózat

Működésünk középpontjában
az Ön gyógyulása, egészsége áll.

EgészségHálózat

Több mint 10 éve működő magánorvosi központok összefogásán létrejött, országos egészséghálózat. Tagjai a Prima Medica Minőségrendszer segítségével, kiváló orvosokkal és szakemberekkel biztosítják a magas szakmai színvonalú, ügyfélközpontú ellátást. Hálózat bővülése folyamatos. A hálózat tagjainak közös vonása a magas orvosszakmai színvonal és az egységes minőségi szolgáltatási rendszer.

EgészségKlaszter

Kutatás és innováció. A Prima Medica EgészségCsoport elkötelezett a tudomány haladásával, a gyógyítást, diagnosztikát, megelőzést segítő, hatékonyabbá és könnyebbé tevő megoldások bevezetése iránt. Az EgészségKlaszter tagvállalatai folyamatosan dolgoznak új eszközök, szoftverek, eljárások, gyógyszerek kifejlesztésén, piacra vitelén.

EgészségMagazin

A hiteles tájékoztatás gyógyító, megelőző munkánknak ugyanúgy része, mint az orvosi vizit, vizsgálat, terápia felírás. Célunk, hogy az EgészségMagazinnal segítsük az Ön gyógyulását, az EgézségMagazint elérje bármikor online, és nyomtatott formában az orvosi rendelőkben, egészséghez kapcsolódó intézményekben - wellness szállodákban, gyógyfürdőkben, fitnesz termekben, egészséges ételek boltjaiban.

EgészségÁruda

Egészség a mindennapokban. Egészséges élelmiszerek, egészséget segítő eszközök forgalmazásával igyekszünk az Ön gyógyulását, egészségét szolgálni. A termékek közötti választást, az Ön gyógyulását, egészségét leginkább szolgáló termékek kiválasztását szakértő kollégák - dietetikus, fitoterapeuta, védőnő - segítik.

Allergiamentes Életért Alapítvány

A rendelőn, bolton, irodán túlmutató segítség az egészséges élethez. Anyagilag, információval, rendezvényekkel, védjeggyel, táboroztatással. Számos lelkes munkatárs dolgozik minden nap azért, hogy az egészség elérhető legyen mindenki számára.

Prima Medica Sportegyesület

A Prima Medica Sportegyesület azzal a céllal alakult, hogy a szabadidejükben sportoló kollégákat, illetve a Prima Medica EgészségKözpontok pácienseit -sportoljon az rendszeresen, versenyszerűen vagy ritkábban, de szeretettel- összefogja, és támogassa célkitűzéseinek elérésében, vagy hozzájáruljon életmódjának sporttal való gazdagításához.

alapelveink:

Első rendelőnk - a Budai Allergiaközpontunk -
2004. májusában indult. Évek hosszú során ügyfeleink, pácienseink, betegeink igénye, mind jobb és jobb kiszolgálása, segítése, gyógyítása által vezérelve megalapítottuk az Allergiamentes Életért Alapítványt, elindítottuk az EgészségÁrudát, az EgészségKlasztert