Minőség a magánorvoslásban

EgészségCard

A Prima Medica EgészségCsoport létrehozta az EgészségCardot, melynek segítségével számtalan kedvezménnyel, akcióval szeretnénk Önt hozzájuttatni az egészséges élet mindennapos termékeihez, szolgáltatásaihoz. Ezzel is előtérbe helyezzük, hangsúlyozzuk az öngondoskodás, a megelőzés fontosságát.

Folyamatosan bővülő hálózatunkban olyan Partnerekkel dolgozunk együtt, akikkel küldetésünk és céljaink egy irányba mutatnak. Hisszük, hogy ügyfeleink igényeire együtt, közös erővel hatékonyabban találhatjuk meg a válaszokat, és így stabilabb, megbízhatóbb, innovatív és ügyfélközpontú hálózatot építünk.

Az EgészségCard segítségével Ön már most jogosult

Az EgészségCard kedvezményeit, szolgáltatásait folyamatosan bővítjük, vonunk be a kedvezményi körébe az egészség megőrzését segítő szolgáltatásokat, üzleteket.

Az EgészségCard másik funkciója az azonosítás. Így Ön az internet segítéségével bárhonnan rátekinthet a Prima Medica országos EgészségHálózat rendelőiben keletkezett leleteire, feltölthet és tárolhat saját orvosi dokumentációt.

A megszemélyesített EgészségCardot kérheti a Prima Medica EgészségCsoport tagjainál személyesen, emailen, postán, valamint a https://egeszsegmagazin.hu/egeszsegcard/kartyaigenyles oldalon elektronikusan.

 

Az EgészségCardot őrizze meg! Legyen mindig kéznél!

Kapcsolódó anyagok:

alapelveink:

Első rendelőnk - a Budai Allergiaközpontunk -
2004. májusában indult. Évek hosszú során ügyfeleink, pácienseink, betegeink igénye, mind jobb és jobb kiszolgálása, segítése, gyógyítása által vezérelve megalapítottuk az Allergiamentes Életért Alapítványt, elindítottuk az EgészségÁrudát, az EgészségKlasztert