Minőség a magánorvoslásban

EgészségHálózat

Működésünk középpontjában
az Ön gyógyulása, egészsége áll.

Anyajegyszűrő Központ

Az Anyajegyszűrő Központot 2017-es indulásának az oka az egyre növekvő páciens igény a Dermatica Bőrgyógyászat és Kozmetika rendelőnkben illetve a további Prima Medica Egészségközpontokban anyajegyszűrésre, anyajegy eltávolításra, melanoma vizsgálatokra. Az Anyajegyszűrő Központ felszereltsége a világon egyedülálló német technológia elemeit tartalmazzák, melyek segítségével, minden eddigieknél pontosabban lehet nyomon követni az anyajegyek aktuális állapotát, változását, rosszindulatú elváltozását.

Budai Allergiaközpont

2004-ben alakult azzal a céllal, hogy az allergiás betegek részére egy helyen nyújtson teljeskörű szolgáltatást az allergia minden fajtájában. Az Allergiaközpont úttörő szerepet játszik az allergénspecifikus immunterápia hazai elterjesztésében ugyanúgy, mint a gyógyszerallergia és egyéb ritka allergiák vizsgálatában, vagy éppen az ételallergiával bírók mindennapjainak segítésében a Mentes és Finom védjegy szakmai háttereként.

Budai Endokrinközpont

2008-ban indult az Allergiaközpont immunológiai részéhez kapcsolódóan immuno-endokrinológia területen. Mára Magyarország egyik legkomplexebb endokrinológiai szakmai műhelye pajzsmirigy betegségekben, PCO-ban, inzulinrezisztenciában, cukorbetegségben, mellékvesekéreg és velő betegségeiben, női hormon problémákban, meddőségben, gyermekkori növekedési és testsúlyzavarokban valamint számos további kórállapotban.

Budapesti Fül-orr-gégeközpont

Az Allergiaközpontból kinőve mára Budapest magán fül-orr-gégészeti központjává váltunk. Kiváló szakorvosaink a legmodernebb eszközökkel, hajlékony videóendoszkóppal, 3DCT-vel biztosítják a gyógyulást. Szolgáltatásaink között olyanok is megtalálhatóak, mint a hétköznapi fülmosás mellett a szédülés, fülzúgás kivizsgálása és kezelése, a beszéd- és hangterápia.

Trombózisközpont

A Trombózisközpont maga nemében egyedülálló Magyarországon. Komplex kivizsgálást, rizikóbecslést és kezelést biztosítunk trombózisban, visszér-tágulatban, vérszegénységben, érszűkületben, habituális vetélésben. Kezelési palettánkban megtalálható a sebészi eljárások és gyógyszeres kezelés mellett a nyugati orvoslás egyik legújabb ága, az életmód orvoslás is. A meddőség kérdése társadalmunk egyik legfontosabb kérdése, melynek hátterében gyakran véralvadási zavar áll, ezért központunk kiemelt fordít ennek kivizsgálására és kezelésére.

Cukorbetegközpont

A Cukorbetegközpont 2016-ban nyitotta ki kapuit az Endokrinközpontból kiválva. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a felnőtt 1-es és 2-es típusú cukorbetegség kezelésére, a terhességi cukorbetegség diabetológiai kezelésére, illetve a már szövődménnyel rendelkező cukorbetegek segítésére, különös tekintettel, a lábszárfekéllyel rendelkezőkre. Emellett központunk nagy hangsúlyt fektet a modern technológia alkalmazására az orvosi terápiában, így telediabetológiai rendszerünk segít a pontos vércukorkövetésben, azonnali orvos páciens kommunikációban.

Dermatica Bőrgyógyászat és Gyógykozmetika

A problémás bőr szakértője. Küldetésünknek tekintjük, hogy visszaadjuk a bőr szépségének és egészségének felszabadító érzését. Bőrgyógyászaink, gyógykozmetikusunk együttműködésével hatékony megoldást adunk olyan problémák orvoslására, mint a bőratka, a rosacea, psoriasis, ekcéma, pattanások, anyajegy szűrése és eltávolítása.

jóAlvásközpont

Rohanó világunk egyik leggyakoribb betegségcsoportja az alvászavarok. A jóAlvásközpontban alvás-specialista szakorvos irányításával kivizsgáljuk, és az oki háttérnek megfelelően adunk megoldást pácienseink alvászavarait, legyen az horkolás, pajzsmirigy, kardiológiai vagy éppen pszichés eredetű. Jogosítvány meghosszabbításnál is!

Budapesti Tüdőközpont

Az Allergiaközponttal szoros együttműködésben biztosítjuk a gyógyulást tüdőgyulladás, COPD, asztma, autoimmun tüdőbetegségek területeken - felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt.

Immunközpont

Az Immunközpont célja és küldetése, hogy Magyarországon magánorvosi körülmények között tudjunk választ és megoldást adni immunológiai betegségekben. Az Immunközpont fel kívánja ölelni az immunológia minden területét, mint szisztémás- és szervspecifikus autoimmunbetegségek, habituális vetélés, veleszületett- és szerzett immungyengeség, fertőzés-immunológia.

Budapesti Gyermekgyógyászati Központ

Szakmai központjaink mindegyike biztosít gyermek szakrendelést is. A Budapesti Gyermekgyógyászati központ járóbeteg szakrendelései: allergológia, immunológia, fül-orr-gégészet, nőgyógyászat, ultrahang-diagnosztika, bőrgyógyászat, endokrinológia, tüdőgyógyászat.

Nőgyógyászati központ

A Trombózisközponthoz, Endokrinközponthoz, Allergiaközponthoz kapcsolódóan fő területe a veszélyeztetett terhesség, a nőgyógyászati endokrinológia és a gyermeknőgyógyászat. Így a terhesség létrejöttének, megmaradásának, egészséges újszülött világra jövetelének segítése akkor is, ha a kismama pajzsmirigy beteg, asztmás, véralvadási zavarral bír, inzulinrezisztens, cukorbeteg, magasvérnyomásos, autoimmunbeteg.

Ultrahangközpont

A Budai Endokrinközpont, Trombózisközpont, nőgyógyászat diagnosztikus háttereként és önálló rendelésként biztosítunk ügyfeleinknek magas szakmai ellátást nőgyógyászati, ér, pajzsmirigy, ízületi, hasi és gyermek ultrahang területen.

Életmód Orvosi Központ

Életmód Orvoslás – a XXI. század gyógyítása: Tudományos bizonyítékokon alapuló újszerű megközelítési módja a civilizációs betegségek gyógyításának, megelőzésének. Természetes orvostudományi ág, mely átfogó életmódváltást (köztük táplálkozás, fizikai aktivitás, stressz-menedzsment, szociális támogatás és környezeti hatások befolyásolása) használ a krónikus betegségek megelőzésében, gyógyításában, progresszió lassításában. Az életmód orvoslás gyakran együtt használt a gyógyszeres kezeléssel és más gyógyító eljárásokkal.

Kardio Központ

Mi a KardioKözpontnál elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy kiemelt központként nyújtsunk teljes körű ellátást pácienseink számára. A Prima Medica Egészség Csoport tagjaként megfelelő szakmai, orvosi és műszeres háttérrel rendelkezve elősegítjük a hozzánk fordulók szakmai ellátását. Alapcélunk a kiválóság, így állandóan törekszünk arra, hogy folyamatosan azonos színvonalon álljunk a pácinseink rendelkezéseinkre. Ezek az elkötelezettségeink teszik lehetővé, hogy a hozzánk fordulók számára állandó és megbízható háttérként álljunk a mindennapokban.

Fájdalomközpont

A fájdalomközpont munkatársai azzal a céllal végzik munkájukat, hogy a mindennapi mozgásszervi fájdalmaktól megszabadítsák a pácienseket. A központ specialitása az aktív fájdalomcsillapítás alkalmazása, amelynek során a fájdalomcsillapítást a csontok-ízületek statikai felépítésre és az izmok-ízületek dinamikus mozgására alapozzák a szakembereink.

Sportorvosi Központ

A biztonságos csúcsteljesítmény szolgálatában áll teljesítménydiagnosztikai laborunk, amely a legmodernebb eszközökkel felszerelt. A teljesítmény analízisen felül a sportteljesítmény növeléséhez szükséges edzésterv és táplálkozás kialakításában nyújtunk segítséget él-, amatőr és fél-profi, utánpótlás és senior sportolóknak.

Prevenciós szűrőközpont

A Prevceniós Szűrőközpontban a megelőzés áll a középpontban, a kezdődő egészségeltérések - mert azok kezdetben még nem betegségek - idejében való észlelése.

Vállalati-egészség Központok

Vállalati-egészség Központunk elkötelezett szándéka, hogy a modern kori elvárásoknak megfelelően tájékoztassa és az új vizsgálati, szakmai módszereit alkalmazza közvetlenül a munkavállalók közvetett módon pedig a munkáltatók irányába.

SpeedMedical

Gyorsdiagnosztikai és orvosi rendelők: vérvétel, laboratóriumi mintavétel, foglalkozás egészségügy, műtét előtti kivizsgálás, alapszűrések, oltások.

alapelveink:

Első rendelőnk - a Budai Allergiaközpontunk -
2004. májusában indult. Évek hosszú során ügyfeleink, pácienseink, betegeink igénye, mind jobb és jobb kiszolgálása, segítése, gyógyítása által vezérelve megalapítottuk az Allergiamentes Életért Alapítványt, elindítottuk az EgészségÁrudát, az EgészségKlasztert