Minőség a magánorvoslásban

Ahol a szakma összeér – Beszámoló a Táplálékallergiák és intoleranciák Szakmai Napról

Mit kell tudni a gyermekkori táplálékallergiáról és milyen étrendi terápia javasolt? A január 27-én tartott VIII. Szakmai Napunkon, melyet a Budai AllergiaKözponttal közösen szerveztünk Táplálékallergiák és intoleranciák címmel, ez is kiderült.  

A téma rengeteg szakembert vonzott, és nagy érdeklődés kísérte az egész napos konferenciát. Az előadók között volt Prof. Dr. Nékám Kristóf, Dr. Hidvégi Edit PhD, Dr. Polgár Marianne PhD, Dr. Réthy Lajos PhD, Dr. Sárdi Krisztina és Varga Dóra dietetikus. Szó esett többek között a táplálékallergiák és intoleranciák közötti hasonlóságokról és különbségekről, megelőzésről, a csecsemőkori táplálás fontosságáról, illetve gyakorlati tanácsokkal is megismerkedhettek az érdeklődők. A pozitív visszajelzések alapján mindenki számára hasznos, a mindennapi orvosi praxisban is alkalmazható információk hangzottak el.  A szünetekben szakmai eszmecserék zajlottak, de reméljük, hogy a beszélgetések itt nem érnek véget. Bízunk abban, hogy a Szakmai Napunk által további problémafelvetések és konzultációk indulnak meg a résztvevők és az egyes témák szakértői között. 

Szeretnénk azonban, hogy az esemény végeztével se érjen véget a most kialakított kapcsolat, ezért a konferencián debütált újonnan bevezetett Egészségügyi szakembereknek létrehozott EgészségCard-unk, melyre nagy érdeklődés mutatkozott. Célunk, hogy olyan szakmai tartalmat továbbítsunk általa, amely hozzásegíti kártyabirtokosainkat a kiemelkedő orvosláshoz és a betegek hatékony kezeléséhez.

Örömünkre szolgált, hogy a rendelők szűkre szabott kereteiből kilépve kötetlen formában tehettünk fel egymásnak kérdéseket és oszthattuk meg tapasztalatainkat. Bízunk benne, hogy továbbra is megtisztelnek bizalmukkal, és kérdéseikkel keresni fogják orvosainkat a jövőben is. További kapcsolatfelvétel céljából, kérjük, keresse kiemelt ügyfélmenedzserünket, Bojti Szilviát, a bojti.szilvia@primamedica.hu e-mail címen keresztül.

A jelentkezők nagy száma miatt, sajnos sokaknak nem tudtunk a helyszínen helyet biztosítani, ezért élő közvetítés formájában adtunk lehetőséget a képzés követésére, mely lehetőséggel sokan éltek. A Szakmai Napon résztvevők és az élő webináriumról lemaradók kérésére a konferencia teljes anyagát az alábbi linken (https://www.allergiakozpont.hu/szakmainap) érhetik el. Jelszó: pm1ak

A felvétel csak korlátozott ideig tekinthető meg!

Hitvallásunk szerint „az egészség a teljes testi, szellemi és szociális jólét állapota”. Köszönjük támogatóinknak: a Rózsavölgyi Szalonnak és az Édes Élet Cukrászdának, hogy ennek elérésében segítenek minket.

Hypertonia Szakmai Nap

Bízunk benne, hogy soron következő Szakmai Napunk után is ilyen sikerekről számolhatunk be! Találkozzunk akkor is, február 24-én, amikor is a Hypertonia témakörét járjuk körbe a KardioKözpont szakmai támogatásával.

Bővebb infromációért kattintson ide <<

VisszaVissza az előző oldalra

alapelveink:

Első rendelőnk - a Budai Allergiaközpontunk -
2004. májusában indult. Évek hosszú során ügyfeleink, pácienseink, betegeink igénye, mind jobb és jobb kiszolgálása, segítése, gyógyítása által vezérelve megalapítottuk az Allergiamentes Életért Alapítványt, elindítottuk az EgészségÁrudát, az EgészségKlasztert