Minőség a magánorvoslásban

PrimaLab

A PrimaLab specializált laborszolgáltató készséggel áll rendelkezésére, ha légúti allergia, táplálékallergia és/vagy táplálékintolerancia vizsgálatra kívánja Páciensét irányítani.

Multiplex allergia vizsgálat

Szolgáltatásaink körében elérhető a ma ismert egyik legmodernebb allergiavizsgálat, a multiplex allergia vizsgálat. A multiplex tesztek egy vérvételből, egy időben vizsgálnak több száz allergént és azok molekuláit, összetevőit.

A hagyományos allergiatesztek során a tüneteket kiváltó anyag (pl. pollen, étel vagy állatszőr) teljes kivonatát vizsgálják. A multiplex tesztek előnye abban rejlik, hogy mivel molekuláris szinten vizsgálnak, érzékenyebbek a hagyományos IgE alapú allergiateszteknél.

A multiplex allergiavizsgálat választ adhat az eddig megoldatlannak tűnt allergiás tünetekre. Elvégzésével bonyolult keresztallergiák deríthetők fel és elkerülhetők a felesleges diétás megszorítások.

Multiplex allergia teszt előnyei:

A PrimaLab specializált laborszolgáltatónál kérhető multiplex allergiavizsgálatok:

FABER - 244-es nanotechnológiás allergia teszt

123 forrásból vizsgál 244 allergént (teljes allergénlista innen letölthető). A vizsgálat után a páciens allergológus szakorvos által írt szöveges összefoglalót kap (az ár tartalmazza az értékelést).

ALEX - 282-es nanotechnológiás allergia teszt

168 forrásból vizsgál 282 allergént, melyek között megtalálható pollen, állatszőr, gabona, zöltség, gyümölcs, latex, fűszerek, állati mérgek (a teljes allergénlistát ide kattintva letöltheti). Az allergiavizsgálat szakorvosi kommentárt nem tartalmaz!

A FABER és ALEX tesztek összehasonlító allergéntáblázatát itt megtekintheti.

 

IgE vizsgálataink:

Egyedisége a vizsgálatnak, hogy bármely napszakban, bármely életkorban, gyógyszeres kezelés megszakítása nélkül (kivételek: Xolvir, anti IgE biológiai terápia) elvégezhető.

A PrimaLab-nál elérhetők az allergia diagnosztikájához elengedhetetlen IgE alapú (Mediwiss) tesztek. Az allergénlisták a panelek nevére kattintva érhető el:

IgG alapú vizsgálatok

Az allergiadiagnosztikával határos vizsgálatok közül számos (Mediwiss) táplálékintolerancia vizsgálat is elérhető laboratóriumunkban.

Ezekről bővebben itt tájékozódhat:

Vizsgálatkérő nyomtatvány itt tölthető le.

Amennyiben Önnél nincsen lehetőség vérvételre, arra is megoldást kínálunk. Páciensét irányítsa valamelyik SpeedMedical gyorsdiagnosztikai pontba. Bővebb információt a www.speedmedical.hu weboldalon talál.

Bármilyen kérdés merül fel Önben szerződéskötéssel; vizsgálatokkal, azok eljárásával; a minták kezelésével; szállítással kapcsolatosan, forduljon hozzánk bizalommal.

Elérhetőségeink:

PrimaLab specializált laborszolgáltató:

Bojti Szilvia kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs:

alapelveink:

Első rendelőnk - a Budai Allergiaközpontunk -
2004. májusában indult. Évek hosszú során ügyfeleink, pácienseink, betegeink igénye, mind jobb és jobb kiszolgálása, segítése, gyógyítása által vezérelve megalapítottuk az Allergiamentes Életért Alapítványt, elindítottuk az EgészségÁrudát, az EgészségKlasztert