Minőség a magánorvoslásban

PrimaLab

A PrimaLab specializált laborszolgáltató készséggel áll rendelkezésére, ha légúti allergia, táplálékallergia és/vagy táplálékintolerancia vizsgálatra kívánja Páciensét irányítani.

Nanotechnológiás allergiavizsgálat

Szolgáltatásaink körében Magyarországon elsőként elérhető a világ egyik legmodernebb, legpontosabb IgE alapú allergénvizsgálata, a FABER 244-es nanotechnológiás allergiateszt, mely megoldatlan allergiás tünetekre is választ adhat. Segít a bonyolult keresztallergiák felderítésében, valamint az anafilaxiás sokkot vagy anafilaxia közeli állapotot okozó allergének tisztázására.

A nanotechnológiás vizsgálat egyedülállósága abból adódik, hogy egy eljárással egyszerre, pár milliliter vérből, egy időben vizsgál 244 allergént:

Előnye továbbá, hogy mivel molekuláris szinten vizsgál, érzékenyebb a hagyományos IgE alapú allergiateszteknél.

A teljes allergénlistát ide kattintva tekintheti meg.

IgE vizsgálataink:

Egyedisége a vizsgálatnak, hogy bármely napszakban, bármely életkorban, gyógyszeres kezelés megszakítása nélkül (kivételek: Xolvir, anti IgE biológiai terápia) elvégezhető.

A PrimaLab-nál elérhetők az allergia diagnosztikájához elengedhetetlen IgE alapú (Mediwiss) tesztek. Az allergénlisták a panelek nevére kattintva érhető el:

IgG alapú vizsgálatok

Az allergiadiagnosztikával határos vizsgálatok közül számos (Mediwiss) táplálékintolerancia vizsgálat is elérhető laboratóriumunkban.

Ezekről bővebben itt tájékozódhat:

Vizsgálatkérő nyomtatvány itt tölthető le.

Amennyiben Önnél nincsen lehetőség vérvételre, arra is megoldást kínálunk. Páciensét irányítsa valamelyik SpeedMedical gyorsdiagnosztikai pontba. Bővebb információt a www.speedmedical.hu weboldalon talál.

Bármilyen kérdés merül fel Önben szerződéskötéssel; vizsgálatokkal, azok eljárásával; a minták kezelésével; szállítással kapcsolatosan, forduljon hozzánk bizalommal.

Elérhetőségeink:

PrimaLab specializált laborszolgáltató:

Bojti Szilvia kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs:

alapelveink:

Első rendelőnk - a Budai Allergiaközpontunk -
2004. májusában indult. Évek hosszú során ügyfeleink, pácienseink, betegeink igénye, mind jobb és jobb kiszolgálása, segítése, gyógyítása által vezérelve megalapítottuk az Allergiamentes Életért Alapítványt, elindítottuk az EgészségÁrudát, az EgészségKlasztert